Close

Over Mij

Dit Ben Ik

Mijn naam is Cynthia, ik ben 36 jaar en sinds kleins af aan zijn boeken heilig voor mij. Al vanaf het moment dat ik leerde lezen tot nu, lees ik alles wat los en vast zit. Mijn verzameling boeken bleef groeien en groeien, ik heb als tiener bijna al mijn verdiende geld uitgegeven aan de mooiste verhalen. Van niets word ik meer ‘zen’, dan zitten op mijn favoriete plekje, een kop gemberthee en de tegemoetkomende, zoete geur van de omslaande pagina’s van een boek. Dat het zonnetje besluit om mij dan ook nog eens te verwarmen, is een flinke bonus!

Wat Is Give N Take

Het idee voor Give N Take is eigenlijk begonnen via mijn oma Pia. Zij is net zo’n boekenwurm als ik! Al jaren krijgt ze altijd de uitgelezen boeken van haar vriendinnen, die zij op haar beurt verslindt en vervolgens aan mij geeft. Ik lees ze dan en geef ze door aan de mensen waarvan ik weet dat zij die graag willen lezen.
Nieuwe boeken zijn erg duur, zeker als je een frequente lezer bent. Dus ik begon partijen op marktplaats te kopen om die te gaan lezen. Maar ik heb een afwijking met zelf aangeschafte boeken… Dat worden ‘kindjes’ en van kindjes doe je geen afstand. Met als resultaat dat ik nu meer dan 1000 boeken heb… in mijn eigen kleine poppenhuisje. Tja, wat doe je eraan… Lezen doe ik nog steeds dagelijks, maar veel budget voor nieuwe boeken (lees: 2 per week) is er niet. En de ruimte zeker niet!
Ik dacht dat er vast veel mensen in het zelfde schuitje zouden zitten. En dat klopte! Veel mensen willen lezen, maar hebben niet de mogelijkheid om steeds nieuwe boeken aan te schaffen en/ of op te slaan. Een nieuw idee was geboren!

Vandaag de dag mag ik vol trots zeggen dat wij een officiële Little Free Library en MiniBieb lokatie zijn!

Bedankt voor de tip! Het is een geweldig boek!

Cynthia
Cynthia

I love read romance books. Is so amazing to have your love story in a book that you can always look back on and never forget how much you love each other.

Joel Morris

I just wanted to let you know how pleased I am with your site. I found what I needed easily and the books arrived in a timely manner. Keep up the great work.

Dean White

Gratis

verzending vanaf €25,00